1. Etusivu
  2. Tulokset

Tulokset

Sopimusten tulokset yhteensä
Energiatehokkuussopimusten kokonaistulokset sisältävät elinkeinoelämän, kiinteistöalan ja kuntien sopimuksiin liittyneiden tahojen raportoimat tulokset yhteensä. Voit tarkastella sopimusten kokonaistuloksia ja vertailla eri aloja keskenään.

Elinkeinoelämän energiatehokkuussopimus
Elinkeinoelämän energiatehokkuussopimuksen kaikkien liittyjien raportoimat tulokset yhteensä. Yhteenvetoon on koottu energiavaltaisen teollisuuden, keskisuuren teollisuuden, palvelualan ja energia-alan liittyjien tulokset yhteensä.

Toimenpideohjelmien tulokset
Elinkeinoelämän tulokset toimenpideohjelmittain. Voit valita yhden toimenpideohjelman ja tarkastella sen tuloksia.

Toimialojen tulokset
Elinkeinoelämän tulokset toimialoittain. Tuloksiin on yhdistetty kyseisen toimialan kaikkien yritysten tulokset riippumatta siitä mihin toimenpideohjelmaan yritys on liittynyt. Voit valita yhden toimialan ja tarkastella sen tuloksia.

Asiakkaille suunnatut toimenpiteet
Energiapalvelun toimenpideohjelmaan liittyneet yritykset raportoivat omaan energiankulutukseen liittyvien energiatehokkuustoimenpiteiden lisäksi asiakkailleen suunnattuja energiatehokkuustoimenpiteitä, jotka liittyvät mm. viestintään, neuvontaan, kulutuspalautteisiin sekä laskutukseen.

Kiinteistöalan energiatehokkuussopimus
Kiinteistöalan energiatehokkuussopimuksen toimenpideohjelmien tulokset yhteensä.

Toimenpideohjelmien tulokset
Kiinteistöalan liittyjien raportoimat tulokset toimenpideohjelmittain. Voit valita yhden toimenpideohjelman ja tarkastella sen tuloksia.

Kunta-alan energiatehokkuussopimus
Kunta-alan energiatehokkuussopimuksen tulokset yhteensä.

Valikko